wild urban designers

Nyenrode Business School, Preuvenement Innovatief Duurzaam Ondernemen op 8 juli 2016

Wild Design & The City 010/020

(c) Foto’s: Anouk Vlietman

Dialoog Workshop olv de Wild Urban Designers:

Bjӧrn van Raaij, Strategic Service Designer, eigenaar Zeewaardig; Frans Vlietman, Gebiedscoördinator Stadsdeel Amsterdam-West; Frederike Top, Top Design ontwerpbureau; Jesse Job Jorg, Founder WeTheCity and WeThePeople & Creative Producer at Knowledge Mile; Lineke van Marseille, Adviseur Bestuurscommissie Amsterdam-West, May Britt Jansen, Strategisch Adviseur, Amsterdam-West; Maaike Miedema, Civic Journalist, Urban Management, Producer at Het Nieuwe Tussen and Founder at City-2-City-Learning.

urban designUrban kwesties en de alternatieve methodieken om tot (duurzame) ontwerpen en oplossingen te komen. Over imageneering, service design en het inzetten van de behangrolsessie. Wat zijn onze ervaringen en wat zijn die van u? Daarover gaan we in deze workshop graag de dialoog aan.

Het Preuvenement Innovatief Duurzaam Ondernemen beoogt een breed en levendig platform te creëren voor het kennis maken met en het uitwisselen en verder brengen van zakelijke en persoonlijke ervaringen met het ondernemen van initiatieven gericht op het creëren van duurzame ontwikkeling in business en maatschappij. Een deel-, leer- en ontwikkelingsplatform. Ruim 400 deelnemers hebben zich voor dit Preuvenement aangemeld.

Het Preuvenement is georganiseerd ter ere van het afscheid van Rob Wetzels, Program Director Customized Programs en Kerndocent Duurzaamheid & Innovatie aan Nyenrode Business School, en de aanvaarding van het ambt van hoogleraar Sustainable Business & Stewardship door André Nijhof.

Nijhof: ‘Voor mij was dit de perfecte setting om mijn inaugurale rede uit te spreken. Fantastisch om zoveel studenten, alumni, gastdocenten en andere betrokkenen bij de duurzaamheidsprogramma’s die wij de afgelopen jaren hebben verzorgd weer te zien. En inmiddels weten we via Twitter, Facebook en dergelijke dat de reacties en dialoog nog volop verder gaan.’

De oratie van André Nijhof vindt u hier: www.nyenrode.nl/NIJHOF.